Новини
Тийм Билдинг 201411.07.2014 г.

Отново е лято и отново е време за ежегодния тиймбилдинг на екипа на Прокс-2. Тази година ръководството на фирмата организира посещение на гр. Трявна, което предостави възможност на част от колегите да посетят и връх Шипка.

Приятното време в Трявна позволи на колектива да се наслади на красивия град и да разгледа забележителностите в околността. Свободното време спомогна новите колеги в екипа да се опознаят с останалите и да се подготвят за разнообразните игри, които бяха предварително организирани. Особено впечатление направиха „Пътуване във времето” и „Кулинарен тиймбилдинг”.  В първата игра колегите бяха разделени в три групи и имаха за цел да представят миналото, настоящето и бъдещето на компанията, а във втората отборите имаха възможност да покажат кулинарните си умения, които в крайна сметка се оказаха достойни за поздравления от майстор готвачите на хотела.

Въпреки, че тиймбилдинга беше организиран само за уикенда, подходът на ръководството и организаторите на мероприятието спомогна за насърчаване на мотивацията на хората в компанията. Краткото време, което прекарахме заедно извън работна среда донесе усмивки и добро настроение на всички участници и организатори.

назад